Dossier Mexicaanse griep
‘Onvoorstelbaar, hoe zeer de corona-aanpak lijkt op wat er gebeurde rond de Mexicaanse griep.’ Dat is de reactie van veel lezers van Dossier Mexicaanse griep, het boek uit 2010 van journalist Daan de Wit.
In 2009 brak een griep uit waarvan al snel bleek dat die erg bescheiden was. Toch werd er volgens kritische experts een ‘angstcampagne’ ingezet op basis van de achteraf overdreven voorspellingen van viroloog Ab Osterhaus en epidemioloog Neil Ferguson. Precies wat tijdens corona weer is te zien, door nota bene dezelfde mensen en ook organisaties, zoals WHO, EMA, ESWI. Ook het OMT is tijdens corona al net zo beperkt van opzet en visie als in 2009, alleen met veel grotere gevolgen voor mens en maatschappij.
Nu, tijdens de periode dat corona wordt ingezet om de maatschappij te hervormen, wordt Dossier Mexicaanse griep beter gelezen dan in 2010, toen het werd gepubliceerd als waarschuwing. Toen is er niet geluisterd en werd er massaal gevaccineerd terwijl dit niet nodig was. Toen werden er bewust risico’s genomen met de volksgezondheid en werd een ander geluid niet toegestaan in OMT en het overheidsbeleid. Opnieuw worden dezelfde fouten gemaakt.
Belangenverstrengeling, kapitaalvernietiging, miljardenwinsten, angstcampagnes, experimentele vaccins, geheime contracten en alle details over de verstrekkende invloed van de definitieverlaging van wat een ‘pandemie’ is. Leer van het verleden, doorzie wat er aan de hand is met corona, lees Dossier Mexicaanse griep.
Met een druk op onderstaande blauwe knop ben je zometeen al in bezit van de e-versie van het boek en kun je vervolgens direct beginnen met lezen.